back
interior retail

Nino Álvarez

Barcelona, Spain
2015

<
>
+ info

The project worked on the expansion of Nino Álvarez retail store, whose first project had already been carried out by the studio in the city of Barcelona. This new space shows more casual clothing and the store design goes hand in hand with this style. Access to the store is able trough the desk area. A metallic staircase takes the customer to an upper floor, which is defined by a large smoked grey glass and allows to see most part of the premises.

Se trata de la ampliación de la tienda de ropa Nino Álvarez, que el estudio había proyectado con anterioridad en la ciudad de Barcelona. En este nuevo espacio se expone ropas más casual, y el diseño de la tienda va acorde con ese estilo. El acceso se realisa desde de la zona caja. A través de unas escaleras metálicas se llega a una semiplanta superior, delimitada por un gran vidrio fumé que permite ver buena parte del local.

Fotografía: Eugeni Pons