back
interior retail

N.A. BLACK

Barcelona, Spain
2016

<
>
+ info

This project is a continuation of the intervention carried out on the upper floor that reconverted the old Colmado Quílez de Barcelona —a grocery store that had occupied the space since the 1940s— into a multi-brand Nino Álvarez store. The premises had a basement of 190 square meters that the property wanted to allocate to the part of the casual line. For this, and starting from the distribution marked by the central module of the building —the elevator and the staircase—, a space of contrasts has been projected with black and white as the conductive thread.

Este proyecto es una continuación de la intervención realizada en el piso superior que reconvirtió el antiguo Colmado Quílez de Barcelona —comercio de ultramarinos que ocupaba el espacio desde los años 40—, en una tienda multimarca Nino Álvarez. El local disponía de un sótano de 190 metros cuadrados que la propiedad ha querido destinar a la parte del negocio más sport. Para ello, y partiendo de la distribución marcada por el módulo central del edificio —el ascensor y la escalera—, se ha proyectado un espacio de contrastes con el blanco y el negro como hilo conductor.

Fotografía: Fernando Alda